Skip to main content

I Holland varer sommerferien seks uger, fra midten af ​​juli til sidst i august. Mens skoleelever har den samme mængde fri, skal de gå i skole i to dage før deres sommerferie for at hente deres bøger. I nogle tilfælde kan skoler tillade eleverne at tage de to dage før deres sommerferie fri og forlænge deres ferie, hvis de ønsker det. Her er nogle myter om sommerferie, og hvor man skal hen på den. Forhåbentlig vil de hjælpe dig med at planlægge en sjov sommerferie!

Myter om sommerferie

En af de mest almindelige myter om sommerferie er, at det ikke er lærerigt. Faktisk kan sommerlæring faktisk forbedre elevernes karakterer. Faktisk viser forskning, at elever mister så meget som tyve til tredive procent af deres læringsmomentum om sommeren. I stedet for at lade sommerlæring afskrække dem, bør eleverne bruge det til at genopfriske sig selv, inden de vender tilbage til skolen om efteråret. Her er fem måder at bruge sommerlæring til at øge din elevs karakterer.

For det første er sommerferie et gammeldags koncept. Det var båret ud af agrartænkning. I dagene før aircondition var byerne meget varme, og somrene var et ideelt tidspunkt for børn at tage en pause fra skolen. Mange børn holdt fri en måned i denne periode, og det var endda en mere populær mulighed, end det er i dag. Det er dog svært at tro, at denne praksis har eksisteret så længe, ​​men det er en myte, der er værd at aflive.

Myter om sommerferiedestinationer

De fleste amerikanere holder sommerferie. Langt de fleste kører eller flyver til deres sommerferiedestination. Uanset hvor de tager hen, er sommeren en travl rejsetid, og mange amerikanere udsætter at lave rejseplaner til sidste øjeblik. Nogle mennesker samler point til rejser ved at tilmelde sig belønningsprogrammer. De bruger disse point til at lave deres sommerferieplaner. Uanset hvor meget tid de har til at planlægge, bør du prøve at lave dine sommerferieplaner tidligt og holde dig så tæt på de faktiske datoer som muligt.

Myter om sommerferiedatoer

Når det kommer til sommerferie, er der masser af myter at slås med. Nogle er simpelthen bare fjollede, mens andre bare er direkte farlige. Lad os fjerne nogle af de mest almindelige og gøre din sommerferie til den mest behagelige tid på året. Her er scoopet. Myte én: Sommerferie er kun for børn! I virkeligheden er det et enormt vigtigt tidspunkt for børn at lade batterierne op.

Hvornår holder sommerferie i andre lande? Det afhænger af landet. Nogle lande holder sommerferie i midten af ​​juni, mens andre har eksamen i midten. I Grækenland begynder sommerferien i begyndelsen af ​​juni og slutter i begyndelsen af ​​september. I Belgien tager studerende på sommerferie i halvtreds til tres dage fra begyndelsen af ​​juli til sidst i august. I Bulgarien varer sommerferien tre til fire måneder afhængig af karakteren. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet i andre lande, men det er en god tommelfingerregel.